Εκδόσεις Μένανδρος

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Οι εκδόσεις «Μένανδρος» ιδρύθηκαν με διαχρονικό στόχο την ανάδειξη και διάδοση του πολιτισμού και της ιστορίας μας, όχι μόνο σε ελληνικό, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μετά από μακρόχρονη πορεία στον εκδοτικό χώρο, διαθέτουμε πλέον τη μέγιστη εμπειρία και τεχνογνωσία στη δημιουργία ποιοτικών εκδόσεων όλων των ειδών, όπως ιστορικών λευκωμάτων, λογοτεχνικών συγγραμμάτων, ομοιογραφικών ανατυπώσεων, ημερολογίων, καθώς και tailor made αφιερωμάτων, που μας αναθέτουν εταιρείες, με σκοπό την παρουσίαση όλης της επαγγελματικής τους πορείας.

Επίσης, τα τελευταία χρόνια έχουμε την διάθεση των εκδόσεων του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος, της  Εθνολογικής και Ιστορικής Εταιρείας της Ελλάδος όπως και του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Η συγγραφική μας ομάδα, η οποία αποτελείται από διακεκριμένους επιστήμονες, πανεπιστημιακούς, ακαδημαϊκούς, καθώς και ειδικούς επιμελητές και μεταφραστές κειμένων, αποτελεί εγγύηση για τα άρτια και επιστημονικώς εμπεριστατωμένα βιβλία μας. Επιπλέον, το τμήμα του δημιουργικού, οι ειδικοί τεχνικοί, οι φωτογράφοι και οι γραφίστες εξασφαλίζουν την άριστη τυποτεχνική εικόνα των εκδόσεών μας.

Stay Connected

Loading...