Εκδόσεις Μένανδρος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από τα καταστήματα των Εκδόσεων Μένανδρος, ακολουθώντας την κατάλληλη για την περίπτωση κάτωθι διαδικασία.

 

► Υπηρεσία «Εγγύηση Ικανοποίησης Αναγνώστη»

Αν για κάποιο λόγο ένα βιβλίο μας δεν σας ικανοποιήσει, μπορείτε να μας το επιστρέψετε, με την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, και να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο ίσης αξίας από το βιβλιοπωλείο μας.

Η «Εγγύηση Ικανοποίησης Αναγνώστη» ισχύει για χρονικό διάστημα 35 ημερολογιακών ημερών από την αγορά του βιβλίου, το οποίο πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς, ενώ επιβαρύνεστε από τυχόν έξοδα επιστροφής και αποστολής.

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@menandros.gr ή τηλεφωνικά στο 210 36.11.000.

 

► Δικαίωμα υπαναχώρησης από παραγγελίες

Σας ενημερώνουμε ότι έχετε τα δικαιώματα που ορίζουν οι διατάξεις οι σχετικές με την προστασία του καταναλωτή, και ειδικότερα οι διατάξεις του νόμου 2251/1994 αναλογικά ερμηνευόμενες και εφαρμοζόμενες στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ειδικότερα, πρέπει να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με το άρθρο 10 του νόμου 2251/1994, αναλογικά εφαρμοζόμενο, έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε χωρίς αιτιολόγηση από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αμέσως επομένη ημέρα απόκτησης των προϊόντων. Για να ασκήσετε το δικαίωμά σας αυτό, οφείλετε να ενημερώσετε σχετικά την εταιρεία μας, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ (Δ/νση: Ιπποκράτους 44, τ.κ. 106 80, Αθήνα, τηλ. 210 36.11.000, email: info@menandros.gr), με το συνημμένο έντυπο υπόδειγμα ή άλλη σαφή δήλωση (π.χ. ταχυδρομική επιστολή, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

Τα επιστρεφόμενα βιβλία θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς ήταν πριν την πώλησή τους, και με όλα τα πιθανά περιεχόμενά τους (π.χ. δώρα).

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστραφούν όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς (με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας, εφόσον τη χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή, διαφορετικά με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε), συμπεριλαμβανομένων, κατά περίπτωση, των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα ενημερωθούμε για την υπαναχώρησή σας. Εσείς οφείλετε να επιστρέψετε ταχυδρομικώς (με δικά σας έξοδα) τα προϊόντα της εταιρείας μας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την παρούσα σύμβαση. Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή των χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα βιβλία.

 

► Επιστροφή κακέκτυπων βιβλίων

Στις Εκδόσεις Μένανδρος φροντίζουμε για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και σας διαβεβαιώνουμε πως πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν από τη διάθεσή τους προς πώληση.

Ωστόσο, στην περίπτωση εντοπισμού ελαττωματικού προϊόντος, επιβεβαιώνουμε μετά από τεχνικό έλεγχο ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση και το αντικαθιστούμε με νέο, εφόσον είναι διαθέσιμο, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία επιστροφής.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, μπορούμε, κατόπιν συνεννόησης, να αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν με άλλο ίσης αξίας, ή να σας επιστραφούν όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς (με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας, εφόσον τη χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή, διαφορετικά με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε).

Όλα τα μεταφορικά έξοδα που προκύπτουν από τη διαδικασία επιστροφής ελαττωματικών αγαθών καλύπτονται από εμάς.

Για το θέμα αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@menandros.gr ή τηλεφωνικά στο 210 36.11.000.

Stay Connected

Loading...