Εκδόσεις Μένανδρος
Ο εκδότης Χρήστος Τακιδέλλης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προικοννήσου κ.κ. Ιωσήφ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ «Κωνσταντινούπολη – Η Πόλη που δεν έζησα», 29-5-2018

«Κωνσταντινούπολη – Η Πόλη που δεν έζησα», του Σωτήρη Λαμπαδαρίδη.

Στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών στις 29/5/2018 κατέκλυσε πλήθος κόσμου, ανάμεσα στο οποίο και εξέχουσες προσωπικότητες των επιστημών, των τεχνών και των γραμμάτων, εκπρόσωποι σημαντικών φορέων, αλλά και του Τύπου. Τις ομιλίες συντόνισε ο κ. Γιώργος Σιδέρης, Δημοσιογράφος Ε.Ρ.Τ. Η απαγγελία ποίησης & η αφήγηση αποσπασμάτων έγινε από τον καταξιωμένο ηθοποιό Κώστα Αρζόγλου. Ευχαριστούμε θερμά για τις ομιλίες τον Καθ. Ε.Μ.Π. & Πρόεδρο Οικ.Oμ.Κων. κ. Νικόλαο Ουζούνογλου, τον Αναπλ. Καθ. Βυζ. Αρχαιολ. ΕΚΠΑ κ. Πλάτωνα Πετρίδη και τον κ. Δημήτριο Μπελέζο, φιλόλογο-ιστορικό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προικοννήσου κκ. Ιωσήφ για τον χαιρετισμό εκ μέρους του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και για την ομιλία του.

Οι όμορφες παιδικές φωνές της χορωδίας του κ. Σπ. Λάμπρου, με τη συνοδεία πιάνου από τον ίδιο τον συνθέτη και τη συμμετοχή του στιχουργού κ. Γιάννη Κωβαίου, έδωσαν μία ιδιαίτερη πινελιά στην εκδήλωση, συγκινώντας το κοινό.

Loading...