Εκδόσεις Μένανδρος

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ «Γιώργος Μαργαρίτης» – Ο Λαϊκός Τραγουδιστής, 27/11/2019

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, το Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, ήταν κατάμεστο σε μια μοναδική βραδιά που είχε ως κεντρικό πρόσωπο τον Γιώργο Μαργαρίτη και τη βιογραφία του με τίτλο «Γιώργος Μαργαρίτης – Ο Λαϊκός Τραγουδιστής», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μένανδρος.

Πλήθος κόσμου, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, άνθρωποι του τραγουδιού και της τέχνης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του βιβλίου, που έγραψε ο Κώστας Μπαλαχούτης για τον πηγαίο ερμηνευτή.

Για το βιβλίο και τον ερμηνευτή μίλησαν ο συγγραφέας Μίμης Ανδρουλάκης, ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο νομικός Βασίλης Καπερνάρος, η τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, ο ερευνητής Πάνος Σαββόπουλος, ο συγγραφέας του βιβλίου Κώστας Μπαλαχούτης και φυσικά ο ίδιος ο Μαργαρίτης. Την εκδήλωση συντόνισε υποδειγματικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αθηνά Καμπάκογλου.

Όλοι τους στάθηκαν στην αυθεντικότητα του Μαργαρίτη και στο γεγονός ότι είναι γεννημένος λαϊκός καλλιτέχνης, με γερή ρίζα, από τους μονάκριβους στις μέρες μας.

Παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και ξεχωριστοί καλλιτέχνες όπως οι Χρήστος Νικολόπουλος, Τάκης Σούκας, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Κώστας Χατζής, Βασίλης Σαλέας, Δημήτρης Κοντολάζος, Γιάννης Λεμπέσης, Ζωή Παπαδοπούλου, Σαράντης Σαλέας, Σοφία Αρβανίτη, Μανώλης Καραντίνης, Γιώργος Παγιάτης, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Ηλίας Μοροσούλης, Κική Λουκά, Βασίλης Χαραλάμπους, Χριστιάνα Γαλιάτσου κ.ά.

Μαζί τους η αδελφή του Άκη Πάνου, Μίνα Πάνου, και η σύζυγος του αλησμόνητου Μιχάλη Μενιδιάτη, Χρυσούλα Μενιδιάτη.

Ακόμη, οι δημοσιογράφοι και μελετητές του τραγουδιού, Δήμος Βερύκιος, Γιώργος Τσάμπρας, Πέτρος Δραγουμάνος, Αλέξης Βάκης, Θανάσης Συλιβός κ.ά.

Επίσης, το παρών έδωσαν από την πολιτική σκηνή ο Μάκης Βορίδης, ο Νίκος Σοφιανός, ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης κ.ά.

Εντυπωσιακό το κλείσιμο της βραδιάς με τον Μαργαρίτη να τραγουδά στιγμές της διαδρομής του, χωρίς μικρόφωνα και ηλεκτρισμό, μαζί με τον δεξιοτέχνη κιθαρίστα Αντώνη Γούναρη και τον μπουζουκίστα Άγγελο Παπαδημητρίου.

 

http://https://www.onetv.gr/culture/o-laikos-vardos-g-margaritis-kai-o-viografos-k-mpalaxoutis-sto-one-channel/?fbclid=IwAR3Fue1gzP77f23Exfht_4blEgvcSqyuUWoxfgnMcBgN67oJ8Ag0faGCJF8

http://https://www.ant1news.gr/eidiseis/article/552957/to-proino-stin-paroysiasi-tis-biografias-toy-giorgoy-margariti-binteo-?fbclid=IwAR3UsFZg0cbmqllOI8XFCsDAD3gc9sCo2nnLiVlDslCxNZqBmCeWNuoYLfA#.XeYmvrIt0o4.facebook

http://https://www.youtube.com/watch?v=9ak459CzMCg&feature=share&fbclid=IwAR1L-nEsCkV3xuhVfBlB2AYiE0YWfUgNtCK_0Y9QEm-DCWdngi4QLhptWOE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading...